NBA FINALS…Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ

 

Ήρθε η στιγμή που περίμενε κάθε μπασκετικός από την αρχή της κουτσουρεμένης αυτής σεζόν. Ο τελικός ανάμεσα στις 2 καλύτερες (μαζί με το Σικάγο αλλά ας όψεται ο τραυματισμός του Ρόουζ) και πιο «φρέσκες ομάδες του ΝΒΑ, τους Οκλαχόμα σίτυ Θάντερς και τους Μαϊάμι Χίτ.

Οι Μαϊάμι τα καταφέραν τελικά να αποκλείσουν τους γερό-Boston και να φτάσουν στους τελικούς αλλά ειδικά οι Οκλαχόμα φέτος κάνανε πράγματα και θάματα. Αποκλείσαν κατά σειρά τους Ντάλλας ( περυσινούς πρωταθλητές), τους Λος Άντζελες Λέικερς και Σαν Αντόνιο Σπερς, τις 3 ομάδες δηλαδή που έχουν κατακτήσει τα 11 από τα τελευταία 14 πρωταθλήματα του ΝΒΑ.

Η προτίμηση του συγγραφέα του ποστ είναι καταφανέστατα προς τον Ντουράντ και την παρέα του (Οκλαχόμα), ενός παίκτη που σε λίγα χρόνια όλοι θα μιλάνε και θα μνημονέυουνε. όσο για τον «King»  Τζέημς και την λοιπή παρέα της Φλόριδα, για να τους δούμε αν θα τα καταφέρουν φέτος. Πέρυσι σκόνταψαν πάνω στον μέγιστο Γερμανό, ελπίζω φέτος να στουκάρουν στον ψιλολέλεκα με την καμπουρίτσα της Οκλαχόμα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που είναι νομίζω ότι καλύτερο για να μας προϊδεάσει για την μεγάλη σειρά των τελικών

 

Σχολιάστε